KajKarlsson Oikeutta eläkeläisille!

Tarveharkittua tutkivaa journalismia?

Kritiikki suomalaista johtamista kohtaan ei tuonut julkista palautetta. Jossain kuitenkin kalikka kalahti ja hyvä näin. Ehkäpä suomalainen johtaminen alkaa lähestyä meillä  parjattua mutta maailmalla tehokasta ruotsalaista. Palautteissa muuten unohtui  että en suinkaan väittänyt että kaikki Suomessa menee pieleen. Onhan meillä todella hyvää johtamista, tosin liian vähän!

Aamulehden sunnuntailiite innostui tutkivasta journalismista. Tulilinjalla on hieman  yllättäen armeija edustusviina. Voi kauhistus tosiaan edustuskulut viinoineen ovat noin 1,8 milj euroa.

Samaan aikaan demokraattisen päätöksenteon ulottomattomiin hajautettu työeläkejärjestelmämme tuhlaa  arviolta 600 miljoonaa vuodessa pelkkään moninkertaiseen organisaatioon.

Aamulehti puolestaan ei edes kommentoi HS:n laajaa kirjoitusta jossa professorit epäilevät koko työeläkejärjestelmämme laillisuutta. Sampsa Katajankaan hieno aloite ei saa palstatilaa. Éttei vain asialla olisi hyväveliverkosto. Varma on Aamulehden suurimpia omistajia.

Itse kyllä muuten mielummin suon muutaman ryypyn maksettavaksi veroistani pienipalkkaisille sotilaille kun eläkkeestäni  työeläkevarojamme tuhlaaville bonuksia nauttiville eläkejohtajille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat