KajKarlsson Oikeutta eläkeläisille!

Häkämies pelkää aina jotain

Häkämies on tietenkin palkattu ajamaan EK:n etuja. Taitaa mennä koko ajan vähän yli tämä edunvalvonta.

Nyt hän pelkää Taloussanomien mukaan johtajapakoa eläkeyhtiöistä

http://www.taloussanomat.fi/porssi/2014/07/02/ekn-uusin-pelko-osaajat-lahtevat-elakeyhtioista/20149279/170

Nyt voitaisiin käyttää kehysriihessä eläkeläisiltä ryöstetyt  n.280 miljoonaa eläkeyhtiöiden johdon palkkojen jälkeenjääneisyyden  korjaamiseen- jos eläkevarojen  karttuminen nyt on siitä kiinni?

Häkämies väitti vähän aikaa sitten että eläkevatat  eivät riitä-  se on kumottu!

Häkämies väitti että Suomi ei ole kilpailukykyinen- sekin on kumottu!

Häkämies väitti että vuorokauden satamalakko  tuhoaa vientiteollisuuden- ei tainnut lakko tuhota!

jatka listaa...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän leilamustanoja kuva
Leila Mustanoja-Syysmeri

Olipa sinulta hyvin lohkaistu tuo Häkämiehen ikuiselta tuntuva pelkotila:)

Nykypäivän asenneilmastossa Häkämiehen pelko sisäpiiriomistusten ilmoitusvelvollisuudesta on mennyttä maailmaa ja herättää lähinnä kysymyksen, mitä sisäpiiri haluaa piilotella. Mutta pakko kait Häkämiehen on virkansa puolesta älähdettävä, vaikka se vaikuttaa tarpeettomalta ylilyönniltä, kuten mainitsit.

Käyttäjän josajantti kuva
Josa Jäntti

Häkämieshän tuli kuuluisaksi hokemalla ministerinä ollessaan : " Venäjä, Venäjä, Venäjä ! Nyt hänen on pakko unohtaa totuus ja hokea EK,EK,EK ! Hän puolustaa työeläkeyhtiöitä ja " eläkepommia", vaikka mm. ETK:n ekonomisti Risto Vaittinen HS/vieraskynä/2.7.14 totesi aivan muuta.
Miksi muuten meillä Suomessa -, jossa on sinänsä erinomainen eläkejärjestelmä - on 13 yhtiötä hoitamassa päällekkäisine organisaatioinen samoja asioita. Työeläkemaksut, vaikka eivät olekaan veroja, kuten Veronmaksajain Keskusliitto väittää, tulevat näihin yhtiöihin lain mukaan itsestään ILMAN KILPAILUA ?! Jos meillä olisi vain yksi yhtiö + KEVA ( jota mieltä mm. kansainväliset eläkeasiantuntijatkin olivat arvioissaan)säästäisimme valtavia summia(jopa satoja miljoonia)ja välttäisimme tyel - maksujen korotukset sekä työnantajien että palkansaajien osalta. Näin vahvistaisimme yhtiöiden kilpailukykyä ja lisäisimme palkansaajien ostovoimaa, mikä nykyisessä tilanteessa olisi kummallekin hyväksi!!Myös tätä ideaa on esittänyt ke. Sampsa Kataja (kok).

Toimituksen poiminnat